Aftellen!
Blijf op de hoogte en volg Robbert
04 Augustus 2012 | Nederland, Gulpen
Vanaf volgende week zal ik proberen iedere avond een korte (of lange) update proberen te doen zodat iedereen aan het thuisfront alles kan blijven volgen. ALs het mogelijk is zal ik ook proberen foto's erbij te zetten; met een beetje geluk hoeft niemand iets te missen!
Een ding weet ik zeker; Kenia 2012 gaat fantastisch worden! Tot dan: '7 days and counting'!
08 Augustus 2012 - 14:25
Willy Crousen:
Jambo obbert en reisgenoten
Fijne reis gewenst.
Zorg dat de bouw flink zal opschieten.
Wij zijn benieuwd naar je verslagen.
Salamu
Willy Crousen -
08 Augustus 2012 - 15:02
Sarah En Vincent Peerboom:
Hej Robbert, Mia, Frans, Maria, Guus, Gerda en Jan en Annet,
Een hele goeie reis en fijne tijd in Neyeri.
Groeten Sarah en Vincent -
08 Augustus 2012 - 17:49
Margo Boymans:
Hallo Frans en Mia, en andere medereizigers
Jullie reis gaat spoedig beginnen lezen we, wat een geweldige kans om direkt kontakt te hebben met de mensen waar je alles voor doet!
Wij, Alex en ik wensen jullie een goede reis en dat jullie dat zullen doen wat in jullie plannen ligt, met een open hart en vizier, in goede gezondheid. Nogmaals een hele mooie reis toegewenst en daarbij zeker Gods onmisbare zegen op al jullie wegen.
Alex en Margo -
08 Augustus 2012 - 23:39
Riet W.:
Hallo Guus en Maria,
Dat was een verrassing om om vanavond jullie bericht te ontvangen. Zondag j.l. hoorde ik van Denise dat jullie grote reisplannen hadden. Ik zal julie reis dus volgen.
Een fijne reis en een behouden terugkeer wenst,
Riet W. uit Heerlen -
09 Augustus 2012 - 21:01
Niek Bergmans:
Hee Robbert, 18 augustus zijn de Gulpeners Bierfeesten en je bent er niet. Wel jammer ...... voor jou!
VrGr Niek Bergmans